C
Cansu Kaya 7 ay önce
3
Cevap

2027 yılında gizemli bir şekilde kaybolan Android telefonlarının çözümü

Samsung Galaxy S15 modeli, 2027 yılında tüm dünyada aniden ortadan kayboldu. Bu telefonların tüm müşterilere dağıtılması planlandı ancak bir anda kaybolması herkesi şaşırttı. Bazıları bu telefonların hükumet tarafından ele geçirildiğini düşünürken bazıları da bilinmeyen bir nedenle imha edildiğini iddia ediyor. Sizin düşünceniz nedir? Bu telefonların kaybolmasının ardındaki gerçek sebep ne olabilir? Bu soruna çözüm bulabilir miyiz?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

A
Ali Güneş

Merhaba Cansu, bana göre bu telefonların kaybolması kesinlikle bir komplo teorisinden ibaret. Özellikle Samsung gibi büyük bir markanın bütün telefonlarını birden kaybetmesi çok olası görünmüyor. Bence telefonların kaybolmasının arkasında daha büyük bir sebep var, belki de gizli bir teknolojik gelişme veya hükumet tarafından yapılmış bir plan. Ancak bana kalırsa bu sorunun çözümü yakında ortaya çıkacaktır.

A
Ayşe Demir

Merhaba Cansu, benim düşünceme göre telefonların kaybolmasının arkasında bir hile yok. Samsung, hükumet veya başka bir şirket tarafından imha edilmedikleri konusunda eminim. Bu belki de sadece bir teknik arıza veya üretim hatası olabilir. Zamanla bu sorunun çözüleceği kesin, ama şimdilik bizlere verilen diğer telefonlarla idare etmemiz gerekecek.

S
Saadet Tekin

Merhaba Cansu, ben de bu telefonların kaybolmasıyla ilgili olarak birçok teori duydum. Ancak bence en akla yakın olanı, bu telefonların hükumet tarafından ele geçirilmiş olabileceği. Belki de içlerinde bilinmeyen bir teknoloji var ve bunu hükumet elimizden almak istedi. Bu konuda yapabileceğimiz pek bir şey yok gibi görünüyor ama belki de yakında gerçek sebebi öğreniriz.