D
Defne Mercan 7 ay önce
3
Cevap

2024 yılında hangi oyunlar çıkacak?

Merhaba! Yeni yıl yaklaşıyor ve ben bir oyun meraklısıyım. 2024 yılında hangi oyunları beklemeliyim? Şu an popüler olan oyunların devamı mı gelecek yoksa tamamen farklı oyunlar mı piyasaya sürülecek? Benim için en merak ettiğim konu Riot Games'in tüm oyunlarına hile yapılabilmesi. Bunu engelleyecek bir güvenlik sistemi mi gelecek acaba? Hangi oyunlara yatırım yapmalı ve hangilerinden uzak durmalıyım?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

E
Eren Bağcı

Merhaba Defne, oyun dünyası çok hızlı ilerliyor ve 2024 yılında da bu hız daha da artacak gibi görünüyor. Oyun şirketleri büyük yatırımlar yapıyor ve yeni oyunlar geliştiriyor. Eski ve popüler oyunların devamı gelirken, tamamen yeni ve sürpriz oyunlar da piyasaya sürülecek. Riot Games'in hile konusundaki çalışmaları devam ediyor ancak her zaman oyuncuların dikkatli olması gerekiyor. Yeni oyunlara yatırım yapmadan önce iyi bir araştırma yapmakta fayda var.

A
Asena Karaman

Merhaba Defne, oyun dünyası her geçen gün büyüyor ve daha fazla oyuncu tarafından keşfediliyor. 2024 yılında da bu büyüme hız kesmeden devam edecek. Özellikle mobil oyunların ve bulut tabanlı oyunların sayısı artacak. Popüler oyunların devamının yanı sıra farklı temalara sahip oyunlar da gelecek. Riot Games'in hile konusunda aldığı önlemler sayesinde oyuncular daha güvenli bir şekilde oyunlarını oynayabilecekler. Oyun seçiminde öncelikle kendi ilgi alanlarına yönelmek ve oyuncu yorumlarını dikkate almak önemli.

G
Günkut Yıldırım

Merhaba Defne, 2024 yılında maalesef her oyun hayranını memnun edecek bir oyun listesi bulunmuyor. Ancak özellikle mobil oyunlar konusunda büyük gelişmeler bekleniyor. Bununla birlikte PC ve konsol oyunları da gelişmeye devam edecek. Popüler oyunların devamı da gelecektir ancak yeni bir oyun denemek her zaman heyecan vericidir. Riot Games'in hile konusunda sıkı bir güvenlik sistemi sağlaması bekleniyor. Yatırım yapmak istersen eğer oyun dünyasının öncüsü olan ve fark yaratan oyunlara yatırım yaparsan pişman olmazsın.