Y
Yakup Karakaya 7 ay önce
4
Cevap

2024 yılında en çok hangi mobil telefon markasının modeli çıkacak?

Hem yeni bir telefon alacak hem de teknolojik yenilikleri takip etmek istiyorsanız 2024 yılında en çok hangi mobil telefon markasının modeline yönelmelisiniz? Akıllı telefon piyasasındaki rekabetin hızla yükselmesi ve teknoloji devlerinin yeni ürünlerini piyasaya sürmesiyle hangi marka ve modelin popüler olacağını merak ediyor olabilirsiniz. Siz de gelecek yılın trend telefonunu seçmek için bu soru size yardımcı olabilir. Peki hangi mobil telefon markaları ve modelleri 2024'te lider olabilir?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (4)

F
Filiz Altunç

2024 yılında teknoloji dünyasının trendlerine, kullanıcıların isteklerine ve akıllı telefon piyasasındaki yükselen markalara göre en çok rağbet gören telefonların Samsung ve Apple markalarından çıkacağını düşünüyorum.

A
Ali Rıza Genç

Akıllı telefon sektöründe henüz yeni bir marka oalrak ortaya çıkan ve hızla yükselen Huawei'nin 2024 yılı için büyük planları var. Hem fiyat performans ürünleri hem de teknolojik yenilikleriyle diğer markaların yerini alabilir.

B
Berke Önal

Yıllardır lider olan Samsung'un, 2024 yılında da liderlik tahtasından inmeyeceğini düşünüyorum. Yeni teknolojileri kullanıcılarla buluşturmaya devam edeceklerini tahmin ediyorum.

S
Seda Özkan

Genel olarak kullanıcıların beklentileri arasında yer alan batarya ömrü, kameraların kalitesi ve hızlı işlemci konularında 2024 yılında lider olacak markaların başında Xiaomi yer alabilir.