C
Ceren Demir 7 ay önce
3
Cevap

2024'te hangi Android telefon modeli en çok satış yapacak?

Merhaba, Yüzbinlerce farklı mobil telefon modeli var ama hangisini almalıyım diye düşünüyorsunuz değil mi? 2024 yılında en çok hangi Android telefon modelinin satış yapacağını merak ediyorsunuz. Siz de benim gibi çok araştırma yapmamak için doğru modeli, popüler olanı almak istiyorsunuz. O zaman doğru yerdesiniz, 2024 Google trendleri Türkiye sonuçlarına göre, hiç şüphesiz ki Xiaomi Mi 12 modeli en çok satış yapacak. Hem uygun fiyatlı, hem de kaliteli bir telefon olması sebebiyle bu modeli tercih edebilirsiniz. Fakat tabii ki her modelin artıları ve eksileri vardır, bu yüzden sizin kullanım amacınıza uygun olanı seçmeniz daha doğru olacaktır. İyi bir deneyim için tam olarak ne istediğinize karar verin, özelliklerine ve fiyatına göre araştırın, böylece pişman olmazsınız.

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

E
Erdem Taşdelen

Merhaba Ceren, bence Xiaomi Mi 12 modelini kullanmayı düşünürseniz herhangi bir hataya veya soruna maruz kalmazsınız. Ayrıca fiyatının da uygun olduğunu belirtmek isterim. Ancak yine de sizin kullanım amacınıza uygun başka modeller de olabilir, öncelikle ne istediğinize karar verin.

A
Aylin Çakır

Merhaba Ceren, ben de uzun süredir Xiaomi Mi 12 modelini kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tüm temel özelliklerini karşıladığı için öneririm.

A
Ahmet Yılmaz

Merhaba Ceren, ben son zamanlarda Google Trends sonuçlarına göre Xiaomi Mi 12 modelinin en çok satış yapan telefon olduğunu fark ettim. Ayrıca diğer Android modellerine göre daha uygun fiyatlı olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım.