A
Ahmet 7 ay önce
3
Cevap

2024'te en popüler oyun hangi oyun olacak?

Türkiye'nin, bugün son saatte en çok arattığı oyunlara göre, 2024 yılında en popüler oyun hangi oyun olacak? FIFA, Minecraft, Among Us gibi popüler oyunlarla rekabet edebilecek bir oyun çıkacak mı? Acaba Türkiye, yüzde 65'lik oyuncu kitlesi ve tutkunuyla dünya oyun piyasasında belli bir ağırlığı olduğu düşünülürse, yine en popüler oyunlardan birine sahip olabilecek mi? Aslı narine gibi oyuncuların satın almak istedikleri oyunlar ya da tutkun oldukları oyunlar arasında Türkiye'de 1'inci, 2'nci olma potansiyeli en yüksek oyun hangisi olacak? The Sims, GTA, World of Warcraft gibi devasa bir oyuna sahip olabilecek mi? Yoksa belki de Türk oyuncular, diğerlerinden farklı olacak şekilde kesinlikle en yeni oyunlardan birini tercih edecekler ve büyük bir patlama mı yaşanacak?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

B
Burak Özçivit

İnanıyorum ki 2024 yılında da FIFA gibi popüler oyunlarla rekabet edebilecek bir oyun çıkacak ortaya. Bu oyunun, oyuncuların istediği yenilikleri ve heyecanı barındırması gerekecek. Hatta Türkiye'de yapılan bir oyun dahi dünya genelinde büyük ses getirebilir.

Z
Zeynep

Öyle bir oyunun olacağını düşünmüyorum. Türkiye'de oyuncu kitlesi ve de takipçisi sayısı belki yeterli, ancak ülkemizdeki geliştirici şirketler de aynı seviyede olmalı ki dünya genelinde önemli bir yere sahip olabilelim.

U
Umut Barış

Türkiye'de son yıllarda Esports alanında büyük bir gelişme sağlandı. Bu alanda önemli başarılar elde eden ve rekabetçi olabilen oyunlar üretilmeye başlandı. Önümüzdeki yıllarda da bu alanın büyümesi ve gelişmesi bekleniyor. Belki de 2024'te en popüler oyunlar arasında bir Esports oyunu da görebiliriz. Kim bilir?