M
Melike Yılmaz 7 ay önce
3
Cevap

2024'te en çok hangi telefon markasını tercih etmeliyim?

Gelecek 3 yılda en çok kullanılan telefon markaları arasında hangisine para yatırmalıyım? Sıklıkla yaşanan sorunlar ve hatalar olup olmadığını da dikkate alarak, kararımı nasıl vermelim?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

E
Emre Yıldız

Merhaba Melike, gelecek 3 yılda en çok tercih edeceğiniz telefon markası kesinlikle Apple olmalı. Google Trends Türkiye sonuçlarına göre, Türkiye'de en çok aranan telefon markası ve modeli Apple iPhone 12 Pro olduğunu görmekteyiz. Apple telefonlarda yaşanan hatalar ve sorunlar diğer markalara göre oldukça düşük olduğu için, sorunsuz bir kullanım sunacaklarını söyleyebiliriz.

Z
Zeynep Kaya

Merhaba Melike, iPhone'un yanı sıra gelecek 3 yılda en popüler telefon markası Samsung olabilir. Özellikle Samsung Galaxy S21 modeli, Google Trends Türkiye sonuçlarına göre oldukça aranılan bir model haline geldi. Ayrıca Samsung'un sunduğu geniş ürün yelpazesi ve kullanım kolaylığı da tercih sebebi olabilir.

M
Murat Baş

Merhaba Melike, gelecek 3 yıl için en iyi tercih Huawei olabilir. Huawei telefonlar, özellikle kameraları ve teknolojileriyle oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca diğer markalara göre fiyat avantajı da sunuyorlar. Ancak Google Trends Türkiye sonuçlarına göre, Huawei kullanıcıları diğer markalara göre daha sık yaşanan yazılım sorunları ve hatalarla karşılaşabiliyorlar.