A
Ayşe Gündüz 8 ay önce
3
Cevap

2024'te En Çok Aranan Android Telefon Modellerinden Hangisi Olmalı?

Önceden sadece teknolojinin bir lüksü olan akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmezi. Ancak aralarında çok sayıda model ve marka var. Hangi modeli tercih etmem gerektiğine karar veremiyorum. Sizce 2024 yılında en çok rağbet görecek olan Android telefon modelleri hangileri olmalıdır?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

K
Kıvanç Yıldırım

Merhaba Ayşe, telefon seçerken dikkat etmen gereken özellikler var. Bu özellikleri ihtiyaçlarına göre belirlemen en önemli adım olacaktır. Örneğin, büyük bir ekran istiyorsan Samsung Galaxy S24 ya da OnePlus 12'ye göz atabilirsin. Kamera kalitesi önemliyse Huawei P85 ya da Xiaomi Mi 54 modellerine bakabilirsin.

M
Merve Canbaz

Selamlar Ayşe, benim görüşüm 2024 yılında en popüler olacak telefon modelleri arasında iPhone 20 ve Google Pixel 8 yer alacak. Ancak tabii ki bu tamamen şahsi bir görüş. Sana önerim, kendine en yakın Apple ya da Google mağazasına gidip bu telefonların özelliklerini yakından incele ve kararını öyle ver!

B
Berkay Özcan

Ayşe, telefon seçerken aslında en önemli nokta telefonun markası değil. Önemli olan seçtiğin modelin senin ihtiyaçlarını karşılaması. Ben sana genel olarak Samsung ya da Apple telefonları öneririm. İkisi de iyi performans sunan ve geniş bir kullanıcı kitlesine sahip markalar.