A
Ayşe Kaya 7 ay önce
3
Cevap

2024'de en iyi telefona nasıl sahip olabilirim?

Merhaba! Benim adım Ayşe ve son zamanlarda yeni bir telefon almaya karar verdim. Ama hangi telefonu alacağım konusunda kararsızım. En iyi telefonları araştırdım ama hala karar veremiyorum. Bana en iyi telefon önerir misiniz? Bütçem sınırlı, ancak en yeni özelliklere sahip bir telefon istiyorum. Şu anda ülkemizde en çok aranan telefon modelleri nelerdir ve sizce hangi telefonu almam daha iyi olur?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (3)

G
Gizem Yılmaz

Merhaba Ayşe, benim önerim bu sene en çok ilgi gören telefonlardan biri olan Samsung Galaxy S21 Ultra'yı almanız yönünde. İçinde bulunan kamera, yüksek işlemci ve pili ile sizi memnun edeceğine eminim. Bütçenizi de düşündüğüm için iyi bir seçim olacağına inanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

A
Alper Torun

Merhaba Ayşe, benim önerim iPhone 12 Pro Max'ı tercih etmeniz yönünde. En güncel işletim sistemi, kamera ve şık tasarımı ile sizin beklentilerinizi karşılayacağına eminim. Ayrıca bütçenizin de yeteceğini düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

E
Ebru Gündoğan

Merhaba Ayşe, ülkemizde en çok aranan telefonlar arasında yine Huawei P40 Pro dikkat çekiyor. 5G desteği ve uzun pil ömrü ile sizin için iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca uygun fiyatıyla da bütçenize uygun olacaktır. Tavsiye ederim.