M
Merve 8 ay önce
4
Cevap

2020'de En Yeni Android Telefon Modelleri Hangileri?

Merhaba, birkaç ay önce telefonumu değiştirdiğim için üzgünüm ama ben biraz geciktim ve 2020'nin en yeni ve en hızlı Android telefon modelleri hakkında bilgim yok. Hangilerini tavsiye edersiniz ve neden?

Cevapla
E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacaktır.

Cevaplar (4)

A
Ali Arslan

Merhaba Merve, 2020'de piyasaya çıkan en yeni ve en hızlı Android telefon modelleri arasında Samsung Galaxy S20, OnePlus 8 ve Xiaomi Mi 10 gibi modeller bulunuyor. Hepsinin kendi özellikleri ve avantajları var, ancak benim tavsiyem senin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına en uygun olan modeli seçmen.

M
Merve Aksu

Merhaba Merve, 2020 yılının en popüler ve en çok satan Android telefon modellerinden biri Samsung Galaxy Note20 oldu. Bu modelin güçlü bataryası, büyük ekranı ve pratik kullanımıyla senin beklentilerini tamamen karşılayabileceğini düşünüyorum. Tabii ki diğer modelleri de inceledikten sonra kararını verebilirsin.

M
Melis Aydın

Merhaba Merve, 2020'de en yeni Android telefon modellerinden biri olan Google Pixel 5, kamera performansıyla dikkat çekiyor. Eğer biraz daha profesyonel bir fotoğrafçıysan ve telefonunun kamerasından yüksek kaliteli fotoğraflar çekmek istiyorsan, bu modeli tercih edebilirsin. Ama dikkat et, fiyatı biraz yüksek olabilir!

G
Gizem Karakuş

Merhaba Merve, benim önerim senin zevkine ve bütçene uygun olanı seçmen. 2020'de en yeni Android telefon modelleri arasında Oppo Find X2, Huawei P40 ve LG Velvet gibi birçok seçenek var. Özellikleri ve fiyatları karşılaştırdıktan sonra mutlaka birine karar verebilirsin. Unutma, telefon bir araç ve senin ihtiyaçlarını karşılamalı!